Mobil cybersikkerheds træning

HACKED! er skabt for at skabe større awareness omkring cybersikkerhed hos virksomheder og er et legende og underholdende supplement til den klassiske cybersikkerheds træning. Spillet er skabt med visionen om at gamification og hands-on erfaring skal bidrage til et større engagement og interesse for emnet. Vi ønsker ligeledes at gøre det nemt og overskueligt for jer og tilbyder derfor HACKED! som et mobilt Escape Room i form af en 12 meter lang container, der kan stilles ved jeres arbejdsplads.

Gamification af cybersikkerhed

Gamification er udnyttelsen af spilelementer i læring. Når vi spiller og leger, udløses der dopamin, som fungerer som en belønning i hjernen. Derfor øges motivationen og engagementet for læring. Vores Escape Room bruger gamification til at gøre læring mere spændende og oplevelsen har også teambuilding elementer. I spillet arbejder deltagerne sig gennem en række udfordrende opgaver og gåder, lærer om forskellige cybertrusler, samt hvordan man kan beskytte virksomhedens data og følsomme oplysninger.

Spillet er udviklet med anbefalinger fra Forsvarets Center for Cybersikkerhed

Lær mere om PH1SH1NG R3M0T3 4CC3SS 4TT4CK T41LG4T1NG BRUT3-F0RC3 4TT4CK S0C1AL H4CK1NG MISS1NG MULT1-F4CT0R AUTH3NT1CATI0N UN4TT3ND3D D3V1C3S USB (H4RDWAR3 PLUG1N) M4LW4RE R4NS0MW4R3 P4SSW0RD H4CK1NG

Få de seneste nyheder omkring HACKED!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til footer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder

Det er en fed oplevelse for alle. Det levede fuldstændig op til mine forventninger. Arrangementet gav en energi og opmærksom på arbejdet med cyber- og informationssikkerhed, som skaber stor værdi i vores fortsatte arbejde med at sikre samfundskritisk infrastruktur. Eventen blev gennemført med stor professionalisme fra CyberEscapeRoom. Vi kommer klart til at gentage oplevelsen.

- Morten Pedersen, CISO hos Banedanmark

 

Super god feedback fra organisationen og helt klart noget der har været talt om bagefter. Ja, der var nærmest et ekko over det hele. Jeg vil klart anbefale CyberEscapeRoom.dk til andre der ønsker at lave awareness-træning på denne måde, de får 10 ud af 10.

- Ida Bongosia Brun, Head of IT Governance hos Uno-X

 

Det er mega fedt og en god måde at gøre noget andet på end den typiske awareness træning, fordi det giver en oplevelse som folk kan snakke om og føle på egen krop.

- Camilla N. Bjærge, Forandringsleder hos Banedanmark

 

The Escape Room HACKED! was a smashing success for us. The crew from Escape CPH were great throughout the entire process, from initial talks all the way to having a massive 12 meter shipping container on our location. Over 100 of our colleagues tried the room, and the response was overwhelmingly positive. Truly a great way of spreading awareness and making cyber security just a little bit fun!

- Michael W. Strandby, Senior Cyber Security Professional hos Lundbeck

 

Det er den oplagte måde at køre cybertræning på, for det er så hands on som noget kan blive. Rigtig fedt synes jeg, jeg er helt høj på det.

- Morten B. Deleuran, Head of IT hos Peter Justesen

 

Super fedt sted, hvor hjernecellerne bliver udfordret og hvor det gælder om teamwork.

- Henrik Vestergaard

"Hacked" var super godt lavet. Vi var 6 personer og for flere var det første gang i escaperoom. Vi savnede et sted at sidde bagefter, så vi fik afsluttet/evalueret på oplevelsen over et glas vin/vand/øl, men det er blot et ønske. Oplevelsen med escaperoomet og personalets service var i top.

- Bettina Herse

Escape room er virkelig imponerende ! Selvom vi ikke kom ud nogle af os, har vi virkelig haft det sjovt! Rigtig god Team Building! Personalet var imødekommende og havde ingen problemer i at forklare os omkring konceptet på engelsk! De varmeste Anbefalinger her fra 🙂

- Jesper Ulriksen

Det var en super god oplevelse. Stemningen var helt i top og vores gamemaster var god til at se hvornår vi havde brug for et lille skub i den rigtige retning. Nåede ud med 1 minut og 13 sekunder tilbage.

- Jonaz van der Zee

Super nice place and games. came with my colleagues and we spent some nice time trying to escape the room (s). Highly recommended.

- Selim Mezher

×
Ring op
Book KBH
Menu