3-12 Deltagere

}

60 min.

Tornebuskegade 1

400 kr/pers

En usynlig fjende lurer

Alarmklokkerne ringer hos Defence Robotics direktør. Defence Robotics har lige indgået en aftale med forsvaret om deres nyeste produkt, ShieldBotXtreme.

Nu er mystiske mails begyndt at tikke ind hos virksomhedens medarbejderne, og direktøren frygter, at hackere er ved at forberede et storstilet angreb. Hvis designet og teknologien til det nye produkt bliver lækket, er det en katastrofe!

Det er nu op til jer agenter, at træde ind hos Defence Robotics og afværge angrebet. Har I, hvad der skal til?

Hacked! er et cyber awareness escape room udviklet på baggrund af anbefalinger fra Forsvarets Center for Cybersikkerhed. Spillet tester jeres evner til det yderste og giver jer gode forudsætninger for øget debat og dialog om IT-sikkerhed.

Aldersgennemsnittet på holdet skal mindst være 18 år før I kan spillet Hacked.

Sprog: Dansk & engelsk

Få de seneste nyheder omkring HACKED!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til footer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder

Det er en fed oplevelse for alle. Det levede fuldstændig op til mine forventninger. Arrangementet gav en energi og opmærksom på arbejdet med cyber- og informationssikkerhed, som skaber stor værdi i vores fortsatte arbejde med at sikre samfundskritisk infrastruktur. Eventen blev gennemført med stor professionalisme fra CyberEscapeRoom. Vi kommer klart til at gentage oplevelsen.

- Morten Pedersen, CISO hos Banedanmark

 

Super god feedback fra organisationen og helt klart noget der har været talt om bagefter. Ja, der var nærmest et ekko over det hele. Jeg vil klart anbefale CyberEscapeRoom.dk til andre der ønsker at lave awareness-træning på denne måde, de får 10 ud af 10.

- Ida Bongosia Brun, Head of IT Governance hos Uno-X

 

Det er mega fedt og en god måde at gøre noget andet på end den typiske awareness træning, fordi det giver en oplevelse som folk kan snakke om og føle på egen krop.

- Camilla N. Bjærge, Forandringsleder hos Banedanmark

 

The Escape Room HACKED! was a smashing success for us. The crew from Escape CPH were great throughout the entire process, from initial talks all the way to having a massive 12 meter shipping container on our location. Over 100 of our colleagues tried the room, and the response was overwhelmingly positive. Truly a great way of spreading awareness and making cyber security just a little bit fun!

- Michael W. Strandby, Senior Cyber Security Professional hos Lundbeck

 

Det er den oplagte måde at køre cybertræning på, for det er så hands on som noget kan blive. Rigtig fedt synes jeg, jeg er helt høj på det.

- Morten B. Deleuran, Head of IT hos Peter Justesen

 

Super fedt sted, hvor hjernecellerne bliver udfordret og hvor det gælder om teamwork.

- Henrik Vestergaard

"Hacked" var super godt lavet. Vi var 6 personer og for flere var det første gang i escaperoom. Vi savnede et sted at sidde bagefter, så vi fik afsluttet/evalueret på oplevelsen over et glas vin/vand/øl, men det er blot et ønske. Oplevelsen med escaperoomet og personalets service var i top.

- Bettina Herse

Escape room er virkelig imponerende ! Selvom vi ikke kom ud nogle af os, har vi virkelig haft det sjovt! Rigtig god Team Building! Personalet var imødekommende og havde ingen problemer i at forklare os omkring konceptet på engelsk! De varmeste Anbefalinger her fra 🙂

- Jesper Ulriksen

Det var en super god oplevelse. Stemningen var helt i top og vores gamemaster var god til at se hvornår vi havde brug for et lille skub i den rigtige retning. Nåede ud med 1 minut og 13 sekunder tilbage.

- Jonaz van der Zee

Super nice place and games. came with my colleagues and we spent some nice time trying to escape the room (s). Highly recommended.

- Selim Mezher

×
Ring op
Book KBH
Menu