Escape Rooms siden 2014…

I årenes løb har vi hos Escape Copenhagen skabt mange forskellige Escape Rooms. I 2021 tog vi beslutningen om at udvikle et læringsspil, der trækker inspiration fra en Gamification-tilgang og som har til formål at gøre Awareness Træning underholdende. I starten af 2023 blev HACKED! lanceret, og vi begyndte at integrere spillet i en 40 fods skibscontainer for at gøre HACKED! mobilt.

Andreas Hagerup Linnet

Partner

Cand.comm fra RUC. Startede sin første virksomhed med venner fra studiet, men det tog 20 år at blive fuldblods iværksætter. Har tidligere arbejdet 10 år som konsulent inden for rekruttering og offentligt indkøb. Andreas er spejder og har været det siden han var 12 år. Fra spejderlivet har han bragt glæden ved gåder og koder med til Escape Rooms design. Andreas og Martin har mødt hinanden i Sverige undervejs på Dansk Bjergklubs klippeklatreinstruktør uddannelse.

Martin Harss

Partner

Klatreglad civilingeniør der blev managementkonsulent. Efter studiet fik Martin en lynkarriere på Statens Serum Institut, hvor projektlederstilling blev til afsnitslederstilling efterfulgt af ansvaret for at starte en lean optimeringsbølge for 750 mand. Herefter fortsatte karrieren hos Emendo A/S, hvor Martin fik æren af at arbejde både med optimeringer, strategi og projektledelse af projekter op til 1,2 mia. DKK. Martin er derudover idémanden bag DTU Adventure Race og har taget sin erfaring med til vores Escape Rooms.

I sommeren 2014 var vi en tur i London, og her kunne vi bare IKKE få plads i et Escape Room! Vi startede Escape Copenhagen måneden efter…

De første år: Vi var midt i opstarten af en helt anden ide, hvis hovedformål var at give Københavnerne lettere adgang til alternative former for motion og oplevelser på abonnement og vi sad og pakkede gavekort i hånden.

Men da idéen til Escape Rooms i København, først var sluppet løs, skulle det bare prøves. Martin havde allerede nogle lokaler på Refshaleøen, som vi kunne anvende til at teste konceptet. Vi byggede der vores første Escape Room ”Operatøren i Tårnet” med en masse dimser fra byens loppemarkeder. Inden længe havde vi en hjemmeside oppe at køre og bookingerne kom ind, med en minimal marketingindsats 

I 2015 gik vi “all in” og lejede en 210m2 kælder på Nørre Farimagsgade og fra april 2015 kunne vi tilbyde kunderne centrale Escape Rooms tæt på Nørreport station. Vi åbnede med det første Escape Room “The Psychotic Janitor“. Den nye location havde plads til flere spil og allerede i august var vi klar med vores andet spil ”The Terrorist Cell”.

I 2016 var Andreas og Martin tilbage i job som chef- og managementkonsulenter. I fritiden blev spillene forfinet med hjælp fra vores IT kompetente ven Ulrik og input fra kunderne, mens markedet fortsatte med at vokse eksplosivt. I slutningen af året var der så mange kunder, der ikke kunne få plads, så vi besluttede at udvide.

I januar 2017 slå vi dørene op på Nørre Voldgade 18. Her åbnede vi med Cosmos det første 6 personers Virtual Reality Escape Game i Danmark. I sommeren 2017 begyndte legen at ligne en rigtig forretning, så Martin og Andreas sagde fuldtidsjobbet op og gik ind i Escape Copenhagen 100%. Flere nye teknologier begyndte at finde vej ind i spillene og i februar åbnede vi “Vikings“.

I maj fulgte “Enter The Mind“, et ”dobbeltspil” med plads til 14 deltagere, hvor to hold hen mod slutningen skal samarbejde på tværs. Enter the Mind er også det første Escape Room i Danmark, hvor kunderne er garanteret 60 minutters underholdning. Designet giver mulighed for at komme på en high score liste baseret på løste ekstra gåder, hvor meget få teams har løst alle. Efter sommeren 2017 har vi bare haft travlt og givet fuld gas med udviklingen af virksomheden som bare vokser og vokser.

I 2023 kom HACKED! til verden. Et Escape Room skabt som supplement til virksomhedens konventionelle cyber security træning.  I maj 2023 blev vi færdige med at bygge den mobile version af HACKED! og i august åbnede vi dørene for HACKED! på vores helt nye lokation på Tornebuskegade 1. I oktober 2023 blev det muligt at være op til 12 deltagere i HACKED! da der blev bygget endnu et HACKED! escape room.

Timeline

Sept. 2014

Operatøren i Tårnet klar på Refshaleøen

Apr. 2015

Nørre Farimagsgade 7 kld. tv. lejes

Apr. 2015

The Psychotic Janitor åbner

Aug. 2015

The Terrorist Cell åbner

Dec. 2015

The Solitary Munk åbner

Nov. 2016

Nørre Voldgade 18 lejes

Jan. 2017

Cosmos, DKs første VR team escape room åbner

Feb. 2017

Vikings I åbner

Maj 2017

Enter the Mind - Vores første dobbelt spil åbner

Nov. 2018

Nørre Voldgade 18 st. th. lejes

Nov. 2018

Stop The Bomb, VR teambuilding hos kunder tilbydes

Nov. 2018

Vikings II åbner

Apr. 2019

Herredsfogdens Morderjagt tilbydes på Frilandsmuseet i Lyngby

Juni 2019

Dr. Evil's Plan åbner

Aug. 2019

Escape The Last Pyramid – Virtuel Reality åbner

Aug. 2019

Beyond Medusa's Gate – Virtuel Reality åbner

Aug. 2020

The Dagger Of Time – Virtuel Reality åbner

Nov. 2020

The Rogue General er åbner

Dec. 2020

En serie af Print + Klip Escape spil tilbydes i private hjem

Dec. 2020

The Solitary Monk nedlægges

Maj 2021

The Terrorist Cell åbner I v. 2.0

Juli 2021

The Terrorist Cell v. 2.0 II åbner

Nov. 2021

The Psychotic Janitor II åbner

Sep. 2022

Stormen åbner

Feb. 2023

HACKED! I åbner

Maj. 2023

Premiere på mobilt escape room

Aug. 2023

Tornebuskegade 1 åbner

Okt. 2023

HACKED! II åbner

Get the latest news about HACKED!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

What our customers say

It's a great experience for everyone. It completely met my expectations. The event gave an energy and attention to the work with cyber and information security, which creates great value in our continued work to secure society's critical infrastructure. The event was carried out with great professionalism from CyberEscapeRoom. We will definitely repeat the experience.

- Morten Pedersen, CISO at Banedanmark

The Escape Room HACKED! was a smashing success for us. The crew from Escape CPH were great throughout the entire process, from initial talks all the way to having a massive 12 meter shipping container on our location. Over 100 of our colleagues tried the room, and the response was overwhelmingly positive. Truly a great way of spreading awareness and making cyber security just a little bit fun!

- Michael W. Strandby, Senior Cyber Security Professional at Lundbeck

Super great feedback from the organization and definitely something that has been talked about afterwards. There was almost an echo everywhere. I would definitely recommend CyberEscapeRoom.dk to others who want to do awareness training in this way, they get 10 out of 10.

- Ida Bongosia Brun, Head of IT Governance at Uno-X

It's super cool and a good way to do something different than the typical awareness training, because it provides an experience that people can talk about and feel on their own bodies.

- Camilla N. Bjærge, Change Management Leader at Banedanmark

It's the obvious way to run cyber training, because it's as hands-on as anything can get. I think it's really cool, I'm really stoked about it

Morten B. Deleuran, Head of IT at Peter Justesen

×
Ring op
Kontakt
Menu