Book dit team ind til HACKED!

Hos Escape Copenhagen har vi siden 2014 skabt unikke Escape Rooms i København. Senest har vi udviklet HACKED!
som er designet på baggrund af anbefalinger fra Forsvarets Center For Cybersikkerhed.
Formålet med HACKED! er at gøre jer klogere på cybersikkerhed – alt imens at I har det sjovt og styrker jeres samarbejdsevner.
I vil blive udsat for en række sikkerhedstrusler som I skal samarbejde om at afværge og blive udfordret på en række virkelighedstro dilemmaer.

Nedenfor kan du booke dit team ind til en tur i det mobile escape room HACKED!
Yderligere detaljer om mødestedet fremgår i e-mail bekræftelsen som modtages efter booking.

Få de seneste nyheder omkring HACKED!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til footer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder

Det er en fed oplevelse for alle. Det levede fuldstændig op til mine forventninger. Arrangementet gav en energi og opmærksom på arbejdet med cyber- og informationssikkerhed, som skaber stor værdi i vores fortsatte arbejde med at sikre samfundskritisk infrastruktur. Eventen blev gennemført med stor professionalisme fra CyberEscapeRoom. Vi kommer klart til at gentage oplevelsen.

- Morten Pedersen, CISO hos Banedanmark

 

Super god feedback fra organisationen og helt klart noget der har været talt om bagefter. Ja, der var nærmest et ekko over det hele. Jeg vil klart anbefale CyberEscapeRoom.dk til andre der ønsker at lave awareness-træning på denne måde, de får 10 ud af 10.

- Ida Bongosia Brun, Head of IT Governance hos Uno-X

 

Det er mega fedt og en god måde at gøre noget andet på end den typiske awareness træning, fordi det giver en oplevelse som folk kan snakke om og føle på egen krop.

- Camilla N. Bjærge, Forandringsleder hos Banedanmark

 

The Escape Room HACKED! was a smashing success for us. The crew from Escape CPH were great throughout the entire process, from initial talks all the way to having a massive 12 meter shipping container on our location. Over 100 of our colleagues tried the room, and the response was overwhelmingly positive. Truly a great way of spreading awareness and making cyber security just a little bit fun!

- Michael W. Strandby, Senior Cyber Security Professional hos Lundbeck

 

Det er den oplagte måde at køre cybertræning på, for det er så hands on som noget kan blive. Rigtig fedt synes jeg, jeg er helt høj på det.

- Morten B. Deleuran, Head of IT hos Peter Justesen

 

Super fedt sted, hvor hjernecellerne bliver udfordret og hvor det gælder om teamwork.

- Henrik Vestergaard

Escape room er virkelig imponerende ! Selvom vi ikke kom ud nogle af os, har vi virkelig haft det sjovt! Rigtig god Team Building! Personalet var imødekommende og havde ingen problemer i at forklare os omkring konceptet på engelsk! De varmeste Anbefalinger her fra 🙂

- Jesper Ulriksen

Det var en super god oplevelse. Stemningen var helt i top og vores gamemaster var god til at se hvornår vi havde brug for et lille skub i den rigtige retning. Nåede ud med 1 minut og 13 sekunder tilbage.

- Jonaz van der Zee

Super nice place and games. came with my colleagues and we spent some nice time trying to escape the room (s). Highly recommended.

- Selim Mezher

×
Ring op
Book KBH
Menu