awareness exercise

HACKED! is a supplement to the company’s conventional cyber security training. The game was created with the vision that gamification and hands-on experience should contribute to greater engagement and interest in cyber security.

escape room

Join a fun and challenging journey to Defense Robotics, which is under attack.

The game has been developed on the basis of recommendations from the Defense Center for Cyber ​​Security.

OUR BACKGROUND AND STORY

Master of Science in Engineering Martin Taksholt Harss and Master in Media and Communications comm. founded Escape Copenhagen in 2014.
Today, the company is among the largest escape room providers in Denmark.

Get the latest news about HACKED!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til footer

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

What our customers say

Bookede Esp. Cph. som aftenens event. efter møde med nordiske kollegaer. De taler og engelsk, så det er helt perfekt hvis man også har Finske kollegaer med 🙂 Virkelig sjov oplevelse, og en god alle var vældig tilfredse.

– Kim Z

Ej vi havde det så sjovt. Fedt concept, vi gjorde det 5 stk, lige inden en julefrokost. Det var en god måde at starte det hele op på 🙂

– Simone Lone

Super fedt sted, hvor hjernecellerne bliver udfordret og hvor det gælder om teamwork.

– Henrik Vestergaard

"Hacked" var super godt lavet. Vi var 6 personer og for flere var det første gang i escaperoom. Vi savnede et sted at sidde bagefter, så vi fik afsluttet/evalueret på oplevelsen over et glas vin/vand/øl, men det er blot et ønske. Oplevelsen med escaperoomet og personalets service var i top.

– Bettina Herse

Great Escape room! well organized and flexible booking. Very nice team building experience. Highly recommended!

– Anna Olejnik

Escape room er virkelig imponerende ! Selvom vi ikke kom ud nogle af os, har vi virkelig haft det sjovt! Rigtig god Team Building! Personalet var imødekommende og havde ingen problemer i at forklare os omkring konceptet på engelsk! De varmeste Anbefalinger her fra 🙂

– Jesper Ulriksen

Det var en super god oplevelse. Stemningen var helt i top og vores gamemaster var god til at se hvornår vi havde brug for et lille skub i den rigtige retning. Nåede ud med 1 minut og 13 sekunder tilbage.

– Jonaz van der Zee

Super nice place and games. came with my colleagues and we spent some nice time trying to escape the room (s). Highly recommended.

– Selim Mezher

×
Ring op
Book KBH
Menu