Contact us for a specific offer

We facilitate cyber security training in an engaging and accessible way using our mobile escape room, HACKED! This special training environment is enclosed in a 12 meter long container which can be placed at your workplace.

During a working day that extends from 09:00 to 17:00, we are able to run up to five games with six participants each. This allows as many as 30 participants to take part in the training on a daily basis within normal office hours. For additional flexibility, we also offer a compressed version of the game, which lasts 20 minutes and can accommodate around 60 participants per game.

Price first day: DKK 25.000,-
Thereafter DKK 15.000,- per following day
Transport costs: DKK 5000,- (price example for the capital, price is calculated when making an offer)
The above prices are exclusive of VAT

Contact us for a specific offer.

Call +45 4290 9133 or write to info@escape-cph.dk

Get the latest news about HACKED!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til footer

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

What our customers say

Det er mega fedt og en god måde at gøre noget andet på end den typiske awareness træning, fordi det giver en oplevelse som folk kan snakke om og føle på egen krop.

– Camilla N. Bjærge, Forandringsleder hos Banedanmark

 

Det er den oplagte måde at køre cybertræning på, for det er så hands on som noget kan blive. Rigtig fedt synes jeg, jeg er helt høj på det.

– Morten B. Deleuran, Head of IT hos Peter Justesen

 

Det er en fed oplevelse. Det levede fuldstændig op til mine forventninger.

– Morten Pedersen, CISO hos Banedanmark

 

Super fedt sted, hvor hjernecellerne bliver udfordret og hvor det gælder om teamwork.

– Henrik Vestergaard

"Hacked" var super godt lavet. Vi var 6 personer og for flere var det første gang i escaperoom. Vi savnede et sted at sidde bagefter, så vi fik afsluttet/evalueret på oplevelsen over et glas vin/vand/øl, men det er blot et ønske. Oplevelsen med escaperoomet og personalets service var i top.

– Bettina Herse

Escape room er virkelig imponerende ! Selvom vi ikke kom ud nogle af os, har vi virkelig haft det sjovt! Rigtig god Team Building! Personalet var imødekommende og havde ingen problemer i at forklare os omkring konceptet på engelsk! De varmeste Anbefalinger her fra 🙂

– Jesper Ulriksen

Det var en super god oplevelse. Stemningen var helt i top og vores gamemaster var god til at se hvornår vi havde brug for et lille skub i den rigtige retning. Nåede ud med 1 minut og 13 sekunder tilbage.

– Jonaz van der Zee

Super nice place and games. came with my colleagues and we spent some nice time trying to escape the room (s). Highly recommended.

– Selim Mezher

×
Ring op
Book KBH
Menu